АНТАЛИЈА - ТУРЦИЈА

Магична, Топла, Мека, Мераклиска земја 

Авионски пакет аранжмани до Анталискиот - Медитерански брег. Резервирајте на време и искористете големи Early Booking попусти за рани резервации. Следете ја нашата понуда редовно за најактуелните цени, понуди, промоции, "First Minute" или "Last Minute" акции!

Зимски Аранжмани

Авионските пакет аранжмни продолжуваат во мирните и пријатни, зимски месеци!

» Прегледајте ја понудата

 

АНТАЛИЈА 

Град кој ја нуди мистиката на минатото во современ анбиент. Оваа Турска Ривиерa ја красат природни убавини и богато историско наследство. Се наоѓа во западниот дел на Медитеранскиот брег на Турција и е вистинско рајско место во кое сезоната трае  8 – 9 месеци.
Кога ќе дојдете Анталија - бисерот на таканаречената Турска Ривиера, ќе забележите дека е поделен на два дела: еден современ, со широки улици и булевари, модерни станбени згради, богат со најразлични содржини за ноќен живот..; додека другиот дел е стар град, Калеиџи, изгграден окулу старото пристаниште и денеска претворен во туристичко срце на градот. Во Римско време бил опкружен со ѕидини а денеска таму ќе најдете тесни, поплочени улички, стари турски куќи, џамии, анови, амами..повеќето со сочуванавтентичен изглед каков штоимале во времето на изградба. Голем број на ресторани, кафулиња, слаткарници и клубови се наоѓаат во стариот дел Калеиџи кој е и културен центар на градот и во кој се одржуваат најразлични уметнички манифестации. Во Анталија е се наоѓа главниот аеродром кој го опслужува туризмот во овој дел на Турција.


ТУРЦИЈА • АНТАЛИЈА АВИОН

Луксуз, раскош, беспрекорно испланирани „All Inclusive“ концепти во одлични хотелски комплекси со разновидни содржини, изразени природни контрасти, мистиката на Ориентот...Ова е дел од адутите на Турската Ривиера.
Со години наназад Турција важи за една дестинација со можеби најобемен избор на квалитетни хотели и традиционална одлична услуга, поради што со право е меѓу најбараните и најатрактивните дестинации во регионот.  Доколку сте во онаа категорија на туристи кои преферираат хотели со разновидни и богати содржини, сместени на долги, песочни плажи – Ви препорачуваме летување во Аланија, Лара, Сиде, Белек или Кемер - Изборот на хотели е огромен а цените и условите за резервација најдобри.

 
АВИОН • ПОПУСТИ & ПРОМОЦИИ • FIRST MINUTE • LAST MINUTE

Со Чартер летови или редовни авионски конекции Ве носиме дирекно до Медитеранскиот брег на Турција. Резервирајте на време и искористете ги големите Early Booking попусти за рани резервации. Следете ја нашата понуда редовно за најактуелните цени, понуди, промоции, "First Minute" или "Last Minute" акции!