Авионски Билети за цел свет

Како IATA - сертифицирана агенција, преку глобалниот дистрибуционен систем “AMADEUS” Ви овозможуваме брза и ефикасна услуга како и сите информации поврзани со планирање на Вашето авионско патување, по најниски тарифи на сите етаблирани светски авио компании. Стручниот и сертифициран персонал е спремен да одговори на било кое барање во секое време, за индивидуално или групно патување, за физички или правни лица, на персонализиран но секогаш професионален начин. 


Информации за Авионски карти:
Тел:    (+389 2) 2464 440 / 2463 838
Мејл:  aviobileti@aurora.com.mk


За преглед на Вашиот итинерер клинете на линкот www.checkmytrip.com, внесете го презимето и бројот на резервацијата кој сте го добиле во Аурора.
 

Airplane-sunset.jpg