Формулар за контакт
Контакт

Почитувани корисници, за било какви прашања и информации ве молиме посетете не или контактирајте не: 

 

Канцелариски телефони:

☎ + 389 2 2464 440
☎ + 389 2 2463 838
☎ + 389 2 3201 213

 

Дежурни мобилни телефони за итни ситуации:
  + 389 75 432 872
  + 389 75 455 139

 

Продажни канцеларии:

Доколку сакате да посетите некоја од нашите канцеларии, истите ќе ги најдете во Скопје на следниве локации:

1. Канцеларии во населба Аеродром 
(бул. Јане Сандански, ТЦ 3 Бисери - до сендвичара 7ца)

2. Агенција во центарот на Скопје 
(Центар -  Ловец - спроти Министерство за правда)
 

e-mail адреса
info@aurora.com.mk 
aurora@aurora.com.mk 

 

Можете да го искористите и формуларот за контакт на нашата веб страна за да ни напишете порака. Ќе ни биде задоволство да Ве контактираме во најкус можен период.

Harita