Шпанија

ШПАНИЈА лето 2019• СО АВИОН • Коста Брава
Една од земјите кои ги имаат најубавиѕе плажи во светот. Ако при тоа ја додадеме и долгата традиција за угостителство и многу развиен туризам, тогаш летувањето во Шпанија е нешто што секако мора да го искусите.
Шпанија летување
Иако заради прекрасните градови како барселона, Мадрид, Валенсија, Гранада и др. Важи за водечка City Break дестинација, Шпанија е многу позната и по своите летувалишта и а големиот број на плажи со плави знаменца. На островите Мајорка и Ибица преку ден ќе се одмарате на прекрасните долги и песочни плажи а вечерите ќе ви останат во сеќавање по лудите ноќни забави. Летувањето во Коста Брава и Коста Дорада, покрај прекрасните плажи, богатиот ноќен живот нуди и можност да посетите многу културно историски локалитети како и прошетки низ Барселона.