Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
Park Lakeside Hotel
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќи цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

www.parklakesidehotel.com

Локација: Хотелот се наоѓа на најидеалниот дел од езерскиот брег, на само 3 километри од центарот на Охрид

Сместување: Хотелот располага со 44 соби.. Собите се опремени со телефон, клима, кабловска телевизија, мини-бар, Wi-Fi интернет и бања.

Содржина: Има ресторан, бар / паб, сончева тераса,

Спорт и  Забава: Oтворен базен, нуркање, велосипедизам, пешачење