Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
Hotel Piya Sport
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќи цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
Забелешки

Во цената е вклучено:

 •  Авионски карти со Пегасус (до 20кг чекиран + 7кг рачен багаж по лице)
 •  Аеродромски такси
 •  2, 3 или 4 ноќевања со појадок во избраниот хотел
 •  Организиран трансфер аеродром - хотел - аеродром
 •  Организација на патувањето

 

Во цената не е вклучено:

 •  Патничко здравствено осигурување
 •  Дополнителни оброци
 •  Екстра содржини во хотел кои може да се предмет на доплата
 •  Разгледи и влезници

 

Важни забелешки:

 •  Дадените цени се калкулирани согласно најниските авионски тарифи и истите се предмет на расположливост, односно не можеме да ги гарантираме. Доколку не се пронајдат соодветни места на лет, цените може да бидат повисоки.
 •  Сите хотели се на барање.
 •  Цените се во евра а плаќањето е исклучиво во денари по курс од 62 мкд за 1еур. 
 •  За време на празници цените може да се разликуваат од наведените. Ве молиме проверете со Вашиот агент.
 •  За влез во Турција потребен е биометриски пасош со најмалку 150дена валидност од денот на враќањето (за МК пасоши).
 • За резервација потребна е уплата од 50% од вкупниот износ, додека остаток се доплаќа најдоцна 14 дена пред патување. Авионските карти откако се издадени стануваат нерефундабилни.
Програма

 1.ден:  Скопје - Истанбул

Пристигнување на аеродром 3 часа пред и лет за Истанбул со Pegasus Airlines во окулу 02:35 часот, односно согласно времето наведено во авионската карта. По пристигнување во Истанбул, организиран трансфер до избраниот хотел, превземање на собите според хотелските правила. Слободно време, ноќевање во хотел.

 

 2 - претпоследен ден:  Истанбул

Појадок во хотел. Слободно време за индивидуални активности, прошетки и разгледи, шопинг и уживање. Истанбул е град со огромен број на знаменитоси и места кои треба да се видат и доживеат. Предлагаме да се потрудите да видите што е можно повеќе. Ноќевање во хотел.

 

Последен ден:  Истанбул - Скопје

 Појадок и одјавување на собите согласно хотелските правила. Слободно време до времето за трансфер кон аеродромот. Лет за Скопје со Пегасус окулу 22:05 часот, според издадените вионски карти. Пристигнување во Скопје.