Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
Hotel Klimetica
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќи цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

Локација: На само 4км. оддалеченост од градот Охрид во туристичката населба Св.Стефан, сместен во густа борова шума, во непосредна близина на Охридското Езеро

Сместување: Хотелот располага со  41 соби (двокреветни и трокреветни) и 4 апатрмани. Секоја соба е опремена со:  мини бар, директна телефонска линија, 24 часа бесплатен WI FI, клима уред, кабелска ТВ.

Содржини: Ресторан, лоби со бар, две  семинарски сали, тераса.

Плажа: на 150м од плажа