Одбери
Период на престој, ноќевања, соба
Granit
{{offerInfo.checkIn | date:'dd.MM.yyyy'}} / {{offerInfo.checkOut | date:'dd.MM.yyyy'}} - {{offerInfo.night}} Ноќи цена за соба
Тип на соба
Услуга
Цена
Room Amenities{{room.roomName}}
Услуга{{offer.rooms[0].boardName}}
Вклучено во цена:
Сподели на
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

Локација: Хотел Гранит е лоциран на крајбрежјето на Охридското езеро, во Св.Стефан, 5 км од центарот на Охрид .

Сместување: Сите соби се климатизирани , со директна телефонска линија, сателитска и кабелска телевизија, бежичен WI-FI интернет пристап и мини бар. 

Содржини:  Ресторан со голема отворена тераса, кафе бар

Спорт и забава: Базен опремени со лежалки за сонце, тенис, кошарка ,пинг понг  и фитнес центар кој е достапен 24 часа. 

Плажа: Сопствена песочна плажа